Krämig & smakrik pastasås med kyckling
Publicerat 2009-05-11 klockan 12:10:54
Kyckling
♥ Kommentarer (0) ♥ Permalink
Ingredienser 4 portioner:
4 kycklingfiléer
1 purjolök
2 paprikor
ca. 8 champinjoner
4 dl creme fraiche
2 tsk sambal olek
1 msk chilisås
1 kruka färsk basilika
300 g. valfri pasta
Salt & svartpeppar
1. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar, ca 2 cm.
2. Bryn dem i smör eller olja i en stekpanna.
3. Koka vatten och tillsätt pastan.
4. Strimla purjolöken, dela paprikorna i små bitar och skiva champinjonerna. Tillsätt dem till kycklingen och låt allting fräsa några minuter.
5. Tillsätt sambal olek, chilisås och krydda med salt, peppar och hackad basilika (halva krukan).
6. Tillsätt creme fraiche och låt allt puttra tills kycklingen är genomstekt.
7. Servera med pastan och resten av basilikan.

Kommentarer
Trackback