Kycklingburgare med avocado och sallad
Publicerat 2009-05-05 klockan 13:15:07
Ingredienser 1 portion:
1 kycklingfilé (marinera den gärna innan)
1 dubbel rågformsmacka
1/2 avocado (i skivor/mosad)
1 msk tacosalsa
5 cm. gurka
1 tomat
1/2 gul paprika
Några skivor rödlök
Dressing:
1 tsk olja
1 tsk vit balsamvinäger
1 krm italiensk salladskrydda
1. Stek kycklingfilén på medlevärme i ca. 3-5 minuter på varje sida beroende på hur stor den är. Kontollera att den är genomstekt (lite ljusrosa är okej om du låter den ligga i folie en stund så att den eftersteks av sin egna värme vilket även gör den saftigare).
2. Skiva grönsakerna.
3. Lägg kycklingen på brödet samt lägg på så mycket grönsaker du vill.
4. Gör en sallad av de grönsakerna som blir över och servera gärna med en god dressing!
Kyckling
♥ Kommentarer (0) ♥ Permalink
1 kycklingfilé (marinera den gärna innan)
1 dubbel rågformsmacka
1/2 avocado (i skivor/mosad)
1 msk tacosalsa
5 cm. gurka
1 tomat
1/2 gul paprika
Några skivor rödlök
Dressing:
1 tsk olja
1 tsk vit balsamvinäger
1 krm italiensk salladskrydda
1. Stek kycklingfilén på medlevärme i ca. 3-5 minuter på varje sida beroende på hur stor den är. Kontollera att den är genomstekt (lite ljusrosa är okej om du låter den ligga i folie en stund så att den eftersteks av sin egna värme vilket även gör den saftigare).
2. Skiva grönsakerna.
3. Lägg kycklingen på brödet samt lägg på så mycket grönsaker du vill.
4. Gör en sallad av de grönsakerna som blir över och servera gärna med en god dressing!
Kommentarer
Trackback